Ευρωπαϊκό U18: Αναβλήθηκαν για την Τρίτη οι πρεμιέρες των Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη

 
Ευρωπαϊκό U18: Αναβλήθηκαν για την Τρίτη οι πρεμιέρες των Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη
tn team Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:27

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και η Μελίνα Ζουμπουλάκη δεν έκαναν σήμερα τις πρεμιέρες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Oberpullendorf της Αυστρίας, εξαιτίας της βροχής.

Η βροχή πήγε πολύ πίσω το πρόγραμμα στο Ευρωπαϊκό ατομικό Πρωτάθλημα στα 18άρια στο Oberpullendorf της Αυστρίας, αφού έγιναν μόνο 3 παιχνίδια σε indoor γήπεδα και όλα τα υπόλοιπα τοποθετήθηκαν στο αυριανό πρόγραμμα.

Η Μελίνα Ζουμπουλάκη και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου θα αγωνιστούν το πρωί για τον 1ο γύρο των κοριτσιών, η πρώτη απέναντι στην Ισπανίδα Lorena Solar Donoso (No.132 στον κόσμο στα juniors) και η δεύτερη απέναντι στην Αυστριακή Ekaterina Perelygina (Νο.14 στο ταμπλό και Νο.78 στον κόσμο).

Την Τρίτη θα κάνουν τις πρεμιέρες τους και οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Χρήστος Γκλαβάς, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα ταμπλό των αγοριών και έχουν bye για τον 2ο γύρο του μονού.

Ο Πουρναρόπουλος θα αντιμετωπίσει το πρωί τον Σέρβο Nikola Jovic, No.16 στο ταμπλό και Νο.93 στα 18άρια παγκοσμίως, ενώ το απόγευμα ο Γκλαβάς θα παίξει με τον Σκοπιανό Amar Huseinovic (Νο.791 στον κόσμο στα 18άρια).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots