Σε δυο τελικούς προκρίθηκε ο Γελαδάρης

 
Σε δυο τελικούς προκρίθηκε ο Γελαδάρης
tn team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 22:43

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης θα παίξει και στους δυο τελικούς των αγοριών στο J30 τουρνουά της Peja στο Κόσοβο, σε μονό και διπλό, όπου έχει συμπαίκτη τον Νικόλα Χατζηαβραάμ. Στον τελικό του διπλού κοριτσιών προκρίθηκε η Ελένη Χατζηαβραάμ.

O Γελαδάρης προελαύνει αυτή την εβδομάδα στην Peja του Κοσόβου και στο hardcourt τουρνουά της J30 κατηγορίας στα 18άρια της ITF.

Στα ημιτελικά του μονού, ο αθλητής του Α.Ο. Π. Φαλήρου, Νο.9 στην Ελλάδα στα 18άρια και Νο.737 στον κόσμο, κορυφαίος στο ταμπλό του Peja Open, επικράτησε του Ιταλού Pietro Verno με 3-6, 6-4, 6-4.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά, αφού προηγουμένως είχε αποκλείσει τον Τσέχο Stepan Ziska με 6-3, 7-5, τον Κροάτη Leonardo Ljubicic με 7-5, 7-5 και τον Μαυροβούνιο Skender Katana με 7-5, 6-0.

Στον τελικό αύριο θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Ivan Dumbovic, που είναι 15 ετών και κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό τουρνουά, αφού έχει χάσει επίσης μόνο ένα σετ, ενώ σήμερα στον άλλον ημιτελικό συνέτριψε τον Σέρβο Marko Dragovic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Ο Γελαδάρης προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού αγοριών, όπου μαζί με τον Νικόλα Χατζηαβραάμ κέρδισαν τους Μαυροβούνιους Stefan Djokovic και Skender Katana με 4-6, 6-1, 10-7. Αύριο θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον Εσθονό Nikita Gribyakin και τον Σκοπιανό Aleksandar Trifunovski.

Στον τελικό του διπλού κοριτσιών θα αγωνιστεί η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία μαζί με τη Ρουμάνα Naema Labib απέκλεισαν σήμερα τη Δέσποινα Κοσκινά και τη Σέρβα Mia Milisavljevic με 7-5, 6-1. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Σκοπιανή Jana Bozinovska και την Σλοβένα Luisa Fusil.

Εκτός από τον Γελαδάρη και τον Χατζηαβραάμ, στο ταμπλό των αγοριών της Peja αγωνίστηκε και ο Μαρίνος Καρνιάτης, που πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, έχοντας πολύ καλή εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots