2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Γελαδάρη στην Πέγια

 
2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Γελαδάρη στην Πέγια
tn team Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:30

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης κέρδισε τον Νικόλα Χατζηαβραάμ στον ελληνικό τελικό του Kosova Open στην Πέγια και κατέκτησε τον 2ο διαδοχικό του τίτλο στο J30 τουρνουά της ITF.

Ο Γελαδάρης επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης της Πέγια του Χατζηαβραάμ με 6-3, 6-0 και αναδείχθηκε πρωταθλητής για 2η διαδοχική εβδομάδα στην πόλη του Κοσόβου, όπου και πριν μια εβδομάδα είχε κερδίσει άλλο ένα J30 τουρνουά.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.592 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors και αναμένεται να ανεβεί περισσότερο, δεν έχασε ούτε ένα σετ αυτή την εβδομάδα στο hardcourt τουρνουά της Πέγια, ενώ αθροιστικά απώλεσε μόλις 15 games!

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Βόσνιο Adi Basic με 6-0, 6-1, στον 2ο γύρο τον Σέρβο Alban Shabani με 6-1, 6-1, στα προημιτελικά τον Σκοπιανό Aleksandar Trifunovski με 6-3, 6-4 και στα ημιτελικά τον Μαυροβούνιο Skender Katana με 6-2, 6-0.

Έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες στα γήπεδα της Πέγια, για να κατακτήσει τον 2ο διαδοχικό τίτλο του και τον 3ο του στα μονά σε ITF διοργάνωση, μετά και το J30 των Τιράνων τον περασμένο Μάιο.

Πολύ καλή εβδομάδα και για τον Χατζηαβραάμ, που έφτασε στον τελικό χωρίς να χάσει σετ. Ήταν η πρώτη του παρουσία σε τελικό ITF διοργάνωσης στα μονά για τον αθλητή του Α.Ο.Α. Πρωταθλ. Καβάλας, που είχε 3 παρουσίες σε ημιτελικούς, ενώ στα διπλά έχει έναν κερδισμένο τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots