Σε τροχιά "double" Γελαδάρης και Χατζηαβραάμ στην Πέγια

 
Σε τροχιά "double" Γελαδάρης και Χατζηαβραάμ στην Πέγια
tn team Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:56

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης και ο Νικόλας Χατζηαβραάμ προκρίθηκαν σε δυο ημιτελικούς στο J30 τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στην Πέγια αυτή την εβδομάδα.

Συνεχίζουν να κινούνται σε τροχιά δυο τίτλων οι δυο Έλληνες αθλητές, οι οποίοι σήμερα πανηγύρισαν διπλή πρόκριση και μπήκαν και στους δυο ημιτελικούς.

Ο Γελαδάρης, πρωταθλητής στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας και Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Σκοπιανού Aleksandar Trifunovski με 6-3, 6-4.

Ο Χατζηαβραάμ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό, κέρδισε με τη σειρά του τον Μαυροβούνιο Stefan Djokovic με 6-2, 6-1.

Αργότερα οι δυο Έλληνες παίκτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για το διπλό, όπου κέρδισαν τους Balsa Djokovic και Andrija Kojicic με 6-2, 6-3, για να προκριθούν σε έναν ακόμα ημιτελικό.

Ο Γελαδάρης, ο οποίος μετράει 8 διαδοχικές νίκες στα μονά τις τελευταίες 2 εβδομάδες στην Πέγια στο Κόσοβο, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Μαυροβούνιο Skender Katana, No.7 στο ταμπλό. Ο Χατζηαβραάμ στον άλλον ημιτελικό θα παίξει με τον επίσης Μαυροβούνιο Balsa Djokovic, Νο.6 στο ταμπλό.

Στο διπλό θα αντιμετωπίσουν τον Stefan Djokovic και τον Katana, No.4 στο ταμπλό, διεκδικώντας τη 2η συνεχόμενη πρόκριση σε τελικό, καθώς ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην Πέγια και στο Kosova Open της J30 κατηγορίας της ITF αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα και ο Μαρίνος Καρνιάτης, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία. Στον 1ο γύρο απέκλεισε εύκολα τον Βρετανό Erik Ndreu με 6-0, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο ηττήθηκε σε κλειστό παιχνίδι από το Νο.2 του ταμπλό, Marko Dragovic, με 6-3, 6-4.

Και στο διπλό, όπου αγωνίστηκε μαζί με τον Chen Kogan από το Ισραήλ, βρήκε μπροστά του το σερβικό εμπόδιο του Dragovic και του Uros Zivkovic, Νο.2 στο ταμπλό, από τους οποίους ηττήθηκε με 7-5, 6-1 στον 1ο γύρο.

Στο τουρνουά των κοριτσιών τα ελληνικά χρώματα εκπροσώπησε η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία κέρδισε την Sofia Sayek από την Τουρκία με 7-5, 5-7, 6-4 και μπήκε στη φάση των "16", εκεί όμως τη σταμάτησε η Ρουμάνα Karina Elena Gabriela Dumitru.

Στο διπλό η Χατζηαβραάμ μοιράστηκε την πλευρά της στο court με τη Σέρβα Mia Milisavljevic και προκρίθηκαν στα προημιτελικά μετά τη νίκη τους επί των Natalia Ioana Botea και Ana Stojanovska με 6-3, 4-6, 10-1, εκεί όμως ηττήθηκαν από τις Dumitru και Celine Alexia Mosteanu με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots