Παντρεύτηκε για 3η φορά ο Becker

 
Παντρεύτηκε για 3η φορά ο Becker
tennisnews team Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:45

O θρύλος του τένις Boris Becker παντρεύτηκε για 3η φορά, την Lilian de Carvalho Monteiro, στην Ιταλία.

Υπήρξε από την Παρασκευή υποδοχή καλεσμένων και προγαμιαίο πάρτι, το Σάββατο έγινε ο γάμος, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε την Κυριακή, σε ένα τριήμερο γλέντι με περίπου 150 καλεσμένους, όπως αναφέρει το atptour.com.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi, που είναι βεβαίως από την Ιταλία, ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής Ruud Gullit, το μοντέλο, συμπατριώτης και συνονόματος του Becker, Boris Kodjoe, καθώς και οι δυο μεγαλύτεροι γιοι του, από τον πρώτο του γάμο, Noah και Elias Becker.

Ο 56χρονος Becker, ο οποίος είχε και περιπέτειες με το νόμο και φυλακίστηκε για 8 μήνες στη Μεγάλη Βρετανία (ενώ δεν μπορεί προς το παρόν να επιστρέψει στη χώρα) λόγω οικονομικών σκανδάλων, βγαίνει με την 33χρονη Lilian, που είναι αναλογίστρια πολιτικού ρίσκου στο επάγγελμα, από το 2022.

Ζουν μαζί στο Μιλάνο και φέτος ο πρώην παίκτης και προπονητής του τένις της έκανε πρόταση γάμου.

Ήταν ο 3ος γάμος του Γερμανού, που έχει μια πολύ δραστήρια προσωπική ζωή και ανέκαθεν απασχολούσε τα media. Το 1993 είχε παντρευτεί με την Barbara Feltus, ηθοποιό και μοντέλο, με την οποία έκανε δυο παιδιά και χώρισαν το 2000. Το 1999 είχε εξωσυζυγική σχέση με μια Ρωσίδα σερβιτόρα και το 2001 αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την κόρη τους, κάτι που αρνήθηκε αρχικώς, όμως τελικά υποχρεώθηκε σε DNA τεστ. Είχε και έναν αποτυχημένο αρραβώνα το 2008 με το μοντέλο Sandy Meyer-Woelden, ενώ ο δεύτερος γάμος του ήρθε έναν χρόνο αργότερα με το επίσης μοντέλο Lilly Kerssenberg. Με την Kerssenberg ήταν παντρεμένοι για 9 χρόνια, έως το 2018, και απέκτησαν έναν γιο του 2010.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots