ATP
Προπονητής του Rune o Becker!

 
Προπονητής του Rune o Becker!
tn team Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 15:58

O Holger Rune, ο οποίος διανύει ένα κακό δεύτερο μισό στη φετινή σεζόν, θα δοκιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον Boris Becker.

Οι φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκαν και ο Boris Becker είναι και επίσημα μέλος της ομάδας του Holger Rune, που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και χρειαζόταν μια φρέσκια φωνή στις προπονήσεις του.

Ο πολύ έμπειρος ως προπονητής, αλλά και σπουδαίος πρωταθλητής του παρελθόντος, θα βρίσκεται στο box του Rune και στο τουρνουά της Βασιλείας την επόμενη εβδομάδα.

Ξεκίνησε να δουλεύει με τον 20χρονο Δανό πριν λίγες μέρες στο Monte-Carlo και η φημολογία ξεκίνησε όταν ο ίδιος ο Rune δημοσίευσε στα social media μια κοινή τους φωτογραφία.

Θυμίζουμε πως ο Rune είχε συνεργαστεί με τον Patrick Mouratoglou, μια συνεργασία που όταν ξεκίνησε έφερε αρκετή επιτυχία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ο Δανός σταμάτησε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ούτε βέβαια μετά από αυτό το "διαζύγιο" βρήκε το δρόμο του ο Rune, ο οποίος αποκλείστηκε πρόωρα και αυτή την εβδομάδα από το 250άρι της Στοκχόλμης, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα του από τον Miomir Kecmanovic. Αυτή ήταν η 8η ήττα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις του!

Ο Becker, ο οποίος πέρασε 8 μήνες στις φυλακές του Ηνωμένου Βασιλείου πέρσι λόγω της γνωστής ιστορίας με τη φοροδιαφυγή, επιστρέφει για πρώτη φορά στο tour μετά απ' αυτή την περιπέτεια. Θυμίζουμε πως παλιότερα είχε προπονήσει και τον Novak Djokovic, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη σταδιοδρομία μαζί του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots