Becker: "O Djokovic πάντα θα είναι στα φαβορί σε ένα Slam"

 
Becker: "O Djokovic πάντα θα είναι στα φαβορί σε ένα Slam"
© Ray Giubilo/FFT
tn team Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 - 14:59

O Boris Becker μίλησε για τον Novak Djokovic και τις πιθανότητές του να γίνει ο 1ος παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 23 Grand Slams στο Roland Garros.

"Το χώμα δεν είναι η καλύτερή του επιφάνεια, αλλά τα δυο τελευταία χρόνια τα πήγε καλά στο Roland Garros. Όσο είναι υγιής και θέλει να παίζει, πάντα θα είναι στα φαβορί σε ένα Grand Slam", είπε χαρακτηριστικά ο Becker, στη συνέντευξη που έδωσε στην Guardian.

Ο Becker, o oποίος έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια με τον Djokovic και εκτός από μια καλή συνεργασία είχαν και μια πολύ καλή σχέση, μίλησε και για την προσωπικότητα του Σέρβου, με τα καλύτερα λόγια.

"Κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια μηχανή του τένις, αλλά όταν δεν δουλεύει, είναι πολύ ευχάριστος. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για επιχειρήσεις, για πολιτική, για μουσική. Είναι πολύ καλός τύπος. Αντιλαμβάνεται την ιστορία και θέλει να αφήσει το δικό του σημάδι σ' αυτήν - ήδη το έχει κάνει. Είναι τελειομανής, όπως όλοι οι μεγάλοι σταρ. Θέλει να κάνει τον τέλειο αγώνα."

Τέλος, για την αλλαγή της σκυτάλης και τον ερχομό της νέας γενιάς, ο Γερμανός ανέφερε: "Η αλλαγή έχει ήδη έρθει. Ο Alcaraz έγινε Νο.1 μετά τη νίκη του στο US Open πέρσι, που είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Υπάρχουν πολλοί ακόμα παίκτες που χτυπάνε την πόρτα, όπως ο Sinner και ο Rune. Υπάρχουν επίσης και οι Ρώσοι παίκτες, που δεν μας αρέσει και τόσο να μιλάμε γι' αυτούς, αλλά πρέπει, γιατί είναι πολύ καλοί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots