WTA
Τέλος η σεζόν για Jabeur

 
Τέλος η σεζόν για Jabeur
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:55

H Ons Jabeur ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στους αγώνες για το 2024, εξαιτίας του τραυματισμού της στον ώμο, ενώ για το υπόλοιπο της χρονιάς θα αφοσιωθεί στη φιλανθρωπία.

Ο τραυματισμός στον ώμο ακόμα ταλαιπωρεί την Jabeur, που με μια ανακοίνωση στα social media ενημέρωσε πως η σεζόν της έχει ολοκληρωθεί.

"Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα και, ως αθλητές, γνωρίζουμε πως η ανάρρωση είναι μέρος του ταξιδιού. Εξαιτίας του τραυματισμού μου στον ώμο, η ιατρική ομάδα με συμβούλεψε να πάρω τη δύσκολη απόφαση και να μείνω εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της σεζόν", έγραψε η 30χρονη τενίστρια από την Τυνησία.

"Όσο παίρνω αυτόν τον χρόνο για να αναρρώσω, θα αφοσιωθώ στη φιλανθρωπία και θα προσπαθήσω να κάνω μια πραγματική διαφορά στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και ανυπομονώ να επιστρέψω δυνατότερη. Θα τα πούμε ξανά στην Αυστραλία το 2025", πρόσθεσε.

Ήταν όντως μια δύσκολη χρονιά για την Jabeur, που έχει πέσει στο Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας δώσει μόλις 30 αγώνες στο 2024, κερδίζοντας τους 16 από αυτούς (16-14). Το καλύτερο διάστημά της ήταν στο τέλος της χωμάτινης σεζόν, όπου έπαιξε σε δυο μεγάλους προημιτελικούς, στη Μαδρίτη και στο Roland Garros. Μετά και πριν απ' αυτό ωστόσο τα αποτελέσματά της ήταν απογοητευτικά και γι' αυτό ευθύνεται και ο τραυματισμός της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots