H Ons Jabeur εντάσσεται στο δυναμικό της ASICS

 
H Ons Jabeur εντάσσεται στο δυναμικό της ASICS
tennisnews team Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 - 12:40

Η Ons Jabeur, 3 φορές φιναλίστ σε Grand Slam, με career high στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και πρωταθλήτρια στο 1000άρι της Μαδρίτης, εντάχθηκε στην ομάδα της ASICS.

Η Ons Jabeur, μια από τις σταθερότερες παρουσίες στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA τα τελευταία χρόνια, ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ASICS από τις 22 Μαΐου 2024.

Η 29χρονη τενίστρια από την Τυνησία, η οποία έχει μια σειρά από ιστορικές πρωτιές για το τένις της πατρίδας της, αλλά και ως εκπρόσωπος του αραβικού κόσμου και της αφρικανικής ηπείρου, ανέβηκε έως και το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια χρονιά κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της στο 1000άρι της Μαδρίτης, ενώ έχει "φλερτάρει" και με τον Grand Slam τίτλο σε 3 περιπτώσεις, ούσα φιναλίστ στο Wimbledon 2 συνεχόμενες χρονιές (2022, 2023), αλλά και στο US Open (2022).

Της αναγνωρίζεται το προσωνύμιο "minister of happiness", εξαιτίας της πάντα φιλικής και ευχάριστης συμπεριφοράς της, γεγονός που την καθιστά την τέλεια πρέσβειρα για την ASICS, ευθυγραμμισμένη με τις βασικές μας αξίες.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ons στην οικογένεια της ASICS", δήλωσε ο Mitsuyuki Tominaga, πρόεδρος και COO της ASICS. "Η Ons εκπροσωπεί τις βασικές αξίες της ASICS, θα είναι αναμφίβολα μια ισχυρή πρέσβειρα της ASICS στο άθλημα του τένις. Είναι μια ηγέτιδα και υπόδειγμα, θετική και επιτυχημένη στο tour, καθιστώντας την σε μια τέλεια αθλήτρια για την ASICS. Είναι τιμή μας να τη στηρίζουμε εντός και εκτός παρκέ", πρόσθεσε.

"Είμαι περήφανη που είμαι και επίσημα μια αθλήτρια της ASICS. Πάντα αγαπούσα την ASICS σαν brand, τα προϊόντα της στο τένις έχουν πολύ καλή φήμη στο tour. Σέβομαι επίσης τις αξίες της ASICS, που είναι μοναδικές στον κλάδο του αθλητισμού", είπε με τη σειρά της η Jabeur.

"Η εστίασή τους στην ψυχική υγεία τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα άλλα brand. Είναι Anima Sana In Corpore Sano, που αποδίδεται ως 'νους υγιής εν σώματι υγιεί'. Είμαι ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπώ αυτές τις αξίες, οι οποίες συνοδεύονται από ένα brand κορυφαίου επιπέδου", συμπλήρωσε η Τυνήσια πρωταθλήτρια.

Η Jabeur θα φοράει το παπούτσι τένις  SOLUTION SPEED™ FF 3 της ASICS.

Δείτε περισσότερα για τη συλλογή της ASICS σε τένις και padel εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots