WTA
Χάνει το Σινσινάτι η Jabeur

 
Χάνει το Σινσινάτι η Jabeur
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 20:27

H Ons Jabeur ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει στο 1000άρι του Σινσινάτι αυτή την εβδομάδα, αλλά ελπίζει ότι θα αναρρώσει εγκαίρως για το US Open.

H Jabeur συμμετείχε στο 1000άρι του Καναδά την περασμένη εβδομάδα, γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο από τη Naomi Osaka με 6-3, 6-1. Αυτό δεν τη βοήθησε καθόλου όπως επεσήμανε, καθώς επιδείνωσε την κατάσταση με τον ώμο της και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Σινσινάτι.

"Με λύπη σας ανακοινώνω ότι μετά από τον επιδεινωμένο τραυματισμό μου στον ώμο, δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο Cincinnati Open αυτή τη χρονιά", έγραψε στην ανακοίνωσή της η 29χρονη Τυνήσια τενίστρια.

"Παρά τις καλύτερες προσπάθειες που έκανα για να αναρρώσω εγκαίρως, το ότι έπαιξα στο Τορόντο δεν βοήθησε και η τωρινή μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ στο επιθυμητό επίπεδο. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να αναρρώσω για το US Open στη Νέα Υόρκη", συμπλήρωσε.

H Jabeur έγινε η 9η παίκτρια που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Σινσινάτι, μετά από τις Μαρία Σάκκαρη, Barbora Krejcikova, Madison Keys, Veronika Kudermetova, Marketa Vondrouosva, Caroline Garcia, Danielle Collins και Sorana Cirstea.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots