Εκτός Ολυμπιακών και η Jabeur

 
Εκτός Ολυμπιακών και η Jabeur
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 - 9:50

Μετά τις αποσύρσεις των Aryna Sabalenka, Paula Badosa και Emma Raducanu, τη συμμετοχή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέσυρε και η Ons Jabeur.

H Jabeur έκανε ένα καλό Roland Garros και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ωστόσο τις επόμενες εβδομάδες σκοπεύει να αφοσιωθεί στο Wimbledon, όπου πέρσι ήταν φιναλίστ και δεν θέλει να επιβαρύνει την κατάστασή της για το υπόλοιπο της χρονιάς, με το να επιστρέψει στο χώμα αμέσως μετά το Wimbledon.

"Αφού συμβουλεύτηκα την ιατρική μου ομάδα σχετικά με τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αποφασίσαμε πως η απότομη αλλαγή επιφάνειας και η προσαρμογή που χρειάζεται το σώμα θα έβαζε σε μεγάλο ρίσκο το γόνατό μου και θα έθετε σε κίνδυνο την κατάστασή μου για τη σεζόν. Δυστυχώς, δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Jabeur.

"Πάντα λάτρευα να εκπροσωπώ την πατρίδα μου σε κάθε διοργάνωση, ωστόσο πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ακολουθήσω την ιατρική συμβουλή. Εύχομαι στους συμπατριώτες μου τα καλύτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είμαι η μεγαλύτερή τους θαυμάστρια."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots