ATP
Djokovic: Σύντομα αποφασίζει για Wimbledon

 
Djokovic: Σύντομα αποφασίζει για Wimbledon
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 9:17

Ο Novak Djokovic συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά με τη διαδικασία της αποθεραπείας του, από μέρα σε μέρα θα είναι ξανά σε θέση να τρέχει και οι ελπίδες για το Wimbledon αναθαρρούν, με τις πληροφορίες να λένε ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφασή του.

Αυτό αναφέρει η σερβική Blic, σύμφωνα με την οποία οι πιθανότητες να παίξει ο Djokovic στο Wimbledon αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες και παρουσιάζει πρόοδο.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic δημοσίευσε το Σάββατο βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται ότι νιώθει ήδη πολύ καλύτερα μετά την εγχείρηση που έκανε για τη ρήξη μηνίσκου που είχε στο Roland Garros. Όχι μόνο έχει αφήσει τις πατερίτσες, αλλά έχει ξεκινήσει και την προετοιμασία του, κάνοντας προς το παρόν ελαφριά άσκηση στο γυμναστήριο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Όπως αναφέρει η Blic, σήμερα ή αύριο θα είναι σε θέση να κάνει και τρέξιμο σε ευθεία γραμμή και σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι στο γήπεδο.

Αν οι προπονήσεις πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος να μην πάει στο Λονδίνο ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μπαίνει πάντα στο Wimbledon ως το μεγάλο φαβορί.

Την ίδια ώρα, υπάρχει και το ρίσκο των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς αυτός είναι ένας ακόμα πολύ μεγάλος στόχος γι' αυτό το καλοκαίρι για τον Nole - ίσως και ο μεγαλύτερος, δεδομένου ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ το χρυσό μετάλλιο και αυτοί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι τελευταίοι του Ολυμπιακοί.

Η Marion Bartoli πάντως, πιστεύει πως ο Djokovic όχι απλά θα είναι έτοιμος για το Wimbledon, που ξεκινάει σε 10 μέρες, αλλά θα είναι και ένα από τα φαβορί: "Είναι πιο πιθανό να παίξει, παρά να μην παίξει. Και αν πάει στο Wimbledon σημαίνει ότι θα νιώθει στο 100% του και φυσικά θα είναι ανάμεσα στα δυο μεγαλύτερα φαβορί", είπε χαρακτηριστικά.

Μένει να περιμένουμε και να δούμε, με τον Djokovic πάντως να μην έχει αποσύρει ακόμα τη συμμετοχή του από το Wimbledon και σύμφωνα με την Blic, θα έχει πάρει μια απόφαση μέσα σε μια εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots