ATP
Djokovic: Πάει καλά η θεραπεία, αισιοδοξία για Ολυμπιακούς

 
Djokovic: Πάει καλά η θεραπεία, αισιοδοξία για Ολυμπιακούς
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 9:47

Ο Novak Djokovic εθεάθη σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου συνεχίζει τη θεραπεία του χωρίς επιπλοκές, κάτι που φέρνει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση, όταν αποκάλυψε την εγχείρηση μηνίσκου που έκανε, ο Novak Djokovic στηριζόταν σε πατερίτσες.

Χθες ο 37χρονος Σέρβος επισκέφτηκε νοσοκομείο του Βελιγραδίου σύμφωνα με το Informer και κινείται χωρίς δυσκολίες και χωρίς τις πατερίτσες, κάτι που δείχνει πως η θεραπεία πηγαίνει καλά.

Ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων έμεινε στο νοσοκομείο για 70 περίπου λεπτά και όπως αναφέρει και το αποκλειστικό δημοσίευμα, ακολουθεί επιταχυνόμενη θεραπεία στο Κέντρο Υπερβαρικής Ιατρικής στο Βελιγράδι.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic εγχειρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι και το ότι ήδη περπατάει κανονικά είναι αρκετά θετικό. Αν συνεχίσει έτσι, σε 2 εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει και στις προπονήσεις, σύμφωνα τουλάχιστον με το αρχικό πλάνο. Κι ενώ μοιάζει σχεδόν απίθανο να προλάβει το Wimbledon, που ξεκινάει την 1η Ιουλίου, υπάρχει αισιοδοξία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν στο Roland Garros, από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots