ATP
Djokovic: "Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να επιστρέψω σύντομα"

 
Djokovic: "Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να επιστρέψω σύντομα"
tn team Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 - 14:11

Ο Novak Djokovic επισημοποίησε με μια δημοσίευση τη χειρουργική του επέμβαση και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στα γήπεδα.

"Την προηγούμενη μέρα, έπρεπε να πάρω κάποιες δύσκολες αποφάσεις μετά από τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη κατά τη διάρκεια του τελευταίου μου αγώνα. Ακόμα το επεξεργάζομαι, αλλά είμαι χαρούμενος που σας ενημερώνω πως η εγχείρηση που έκανα πήγε καλά. Είμαι πολύ ευγνώμων στην ιατρική ομάδα που ήταν στο πλευρό μου, αλλά και στον κόσμο, για την συγκινητική υποστήριξη που έλαβα", έγραψε ο Djokovic στην ανάρτησή του.

Και συμπλήρωσε: "Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είμαι υγιής και να επιστρέψω στο court το συντομότερο δυνατόν. Η αγάπη μου γι' αυτό το άθλημα είναι δυνατή και η επιθυμία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο συνεχίζει να υπάρχει. Πάμε!"

Θυμίζουμε πως ο Djokovic τραυματίστηκε στην αναμέτρησή του με τον Francisco Cerundolo, την οποία κατάφερε να κερδίσει παίζοντας με παυσίπονα, όμως την επόμενη μέρα αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά του Roland Garros, αφού υπέστη ρήξη μηνίσκου.

Αποφάσισε να κάνει άμεσα εγχείρηση στο Παρίσι, η οποία πήγε καλά και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξανά σε 3 εβδομάδες. Το Wimbledon μπορεί να μοιάζει άπιαστος στόχος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες όμως είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον Σέρβο, αφού ξεκινούν σε 7 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots