ATP
Θα πάει Λονδίνο ο Djokovic

 
Θα πάει Λονδίνο ο Djokovic
© AELTC
tn team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 19:33

Ο Novak Djokovic έχει βαλθεί να διαψεύσει όλες τις εκτιμήσεις και θα πάει στο Λονδίνο, στοχεύοντας να παίξει στο Wimbledon!

Μόλις 17 μέρες πέρασαν από την εγχείρηση που έκανε ο Djokovic στο γόνατό του, μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο Roland Garros.

Παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 3 εβδομάδες αποκατάστασης του Σέρβου, μέχρι να μπει στο γήπεδο - και μάλιστα ήταν οι αισιόδοξες εκτιμήσεις - ο Djokovic έχει ξεκινήσει ήδη τις "ελαφριές" προπονήσεις και αποφάσισε να ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου θα συνεχίσει τη δουλειά!

Μεγάλος στόχος - χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο βεβαίως - είναι να αγωνιστεί στο αγαπημένο του Wimbledon, που ξεκινάει την 1η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το BBC, ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων θα ταξιδέψει στο Λονδίνο τη Δευτέρα (24/06) και θα έχει μπροστά του μια γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας - ενδεχομένως να δώσει και φιλικούς αγώνες στα τουρνουά επίδειξης που γίνονται στο Λονδίνο πριν από το Wimbledon.

Ο Djokovic έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στο Wimbledon στις 4 από τις 5 τελευταίες διοργανώσεις, χάνοντας μόνο την περσινή, όπου είχε ηττηθεί από τον Carlos Alcaraz σε έναν συγκλονιστικό τελικό. Συνολικά έχει κατακτήσει 7 φορές το ιστορικότερο τουρνουά τένις στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots