Επίσημο: Διπλό στους Ολυμπιακούς Nadal και Alcaraz - εκτός Παρισιού η Badosa

 
Επίσημο: Διπλό στους Ολυμπιακούς Nadal και Alcaraz - εκτός Παρισιού η Badosa
© Corinne Dubreuil / FFT
tennisnews team Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 14:51

Επιβεβαιώθηκε πως ο Rafael Nadal και ο Carlos Alcaraz θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Εκτός Ολυμπιακών μένει η Paula Badosa.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα ξεκινήσουν στο τέλος του επόμενου μήνα.

Στους άνδρες τη "φούρια ρόχα" θα εκπροσωπήσουν οι Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Pablo Carreno Busta, Alejandro Davidovich Fokina και Marcel Granollers (διπλό).

O Nadal, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το protected ranking του, θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Alcaraz, μια συνεργασία που εδώ και χρόνια προετοιμάζεται και συζητιέται από τους φίλους του αθλήματος.

Στις γυναίκες τη χώρα θα εκπροσωπήσουν οι Sara Sorribes Tormo και Cristina Bucsa. Εκτός έμεινε η Paula Badosa, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το protected ranking της στα δυο εναπομείναντα Grand Slam της σεζόν, το Wimbledon και το US Open, ως εκ τούτου δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και στους Ολυμπιακούς (μπορούσε μόνο σε 2 απ' αυτά τα 3 τουρνουά).

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα γίνουν το διάστημα 27 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στα γήπεδα του Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots