Τσιτσιπάς: "Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σαν το βούτυρο με το ψωμί" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σαν το βούτυρο με το ψωμί" (vid)
© Cedric Lecocq / FFT
tn team Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 11:26

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για μια ακόμα φορά για την ξεχωριστή σημασία που έχουν για εκείνον οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως και για κάθε Έλληνα αθλητή.

Σε ένα σποτ που γύρισε μαζί με τη Red Bull από το Monte-Carlo, ο Στέφανος μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον μεγάλο στόχο ενός μεταλλίου.

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για μένα. Το να προετοιμαστώ καλά πριν από τους Ολυμπιακούς είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω. Είχα μεγάλη επιτυχία πριν λίγα χρόνια στο ίδιο γήπεδο, παίζοντας στον τελικό του Roland Garros. Θα επιστρέψω εκεί με αυτή την αυτοπεποίθηση και με αυτή την ανάμνηση στο πίσω μέρος του μυαλού μου."

Για την ξεχωριστή σημασία των Ολυμπιακών και τη σύνδεση με την Ελλάδα: "Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες σίγουρα δένουν, όπως το ψωμί με το βούτυρο. Είναι κάτι που ονειρεύομαι από τότε που έπιασα για πρώτη φορά ρακέτα. Πάντα ήθελα να είμαι ένας αθλητής που θα συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση."

Τέλος, για τον στόχο του μεταλλίου: "Για μένα το πιο λυτρωτικό πράγμα θα είναι να φύγω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα μετάλλιο. Eίναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και κάτι που θα ζει μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου."

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στο Παρίσι και το Roland Garros, από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots