ATP
Κέρδισε και τον Korda o Τσιτσιπάς στο Boodles (pics)

 
Κέρδισε και τον Korda o Τσιτσιπάς στο Boodles (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 23:12

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε και τον Sebastian Korda στο Stoke Park του Λονδίνου, για να ολοκληρώσει αήττητος το φιλικό τουρνουά του Boodles.

O Τσιτσιπάς έκανε καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Korda με 7-6 (5), 6-3, για να κάνει το 2/2 στα μονά και το 3/3 συνολικά (μαζί με τα διπλά), στο τουρνουά επίδειξης του Boodles, στο Stoke Park του Λονδίνου.

Ο Korda πρόσφατα ανέβηκε στο Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει πολλά παιχνίδια στη σεζόν του γρασιδιού, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο 's-Hertogenbosch και μέχρι τα ημιτελικά στο Queen's. Επομένως ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ το σημερινό για τον Στέφανο, που έφερε εις πέρας την αποστολή του με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη είχε παίξει σε μονά και διπλά, κερδίζοντας και τα δυο παιχνίδια του στο tie-break. Στα μονά είχε κερδίσει τον Dusan Lajovic με 6-4, 4-6, 10-6, ενώ στα διπλά, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, είχαν επικρατήσει των Marcus Willis και John-Patrick Smith με 7-6 (6), 3-6, 12-10.

Ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία αυτό το τριήμερο στο Boodles για τον Έλληνα πρωταθλητή, που αύριο θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Wimbledon, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα (01/07).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots