ATP
Τα highlights της φιλικής νίκης του Τσιτσιπά στο Boodles (vids)

 
Τα highlights της φιλικής νίκης του Τσιτσιπά στο Boodles (vids)
tn team Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 21:35

O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διπλή αποστολή στο Boodles, όπου κέρδισε σε φιλικό τον Dusan Lajovic, ενώ κέρδισε και το διπλό που έπαιξε με τον αδερφό του, Πέτρο.

Μια γεμάτη μέρα είχε χθες ο Τσιτσιπάς στο Stoke Park του Λονδίνου, παίζοντας για μια ακόμα χρονιά στο δυνατό τουρνουά επίδειξης The Boodles, σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του Wimbledon.

Πρώτα ο Στεφ έπαιξε στο μονό, όπου κέρδισε τον Lajovic με 6-4, 4-6, 10-6. Στη συνέχεια έπαιξε και στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, δίνοντας ακόμα ένα γεμάτο ματς απέναντι στο δυνατό δίδυμο των Marcus Willis και John-Patrick Smith, τους οποίους κέρδισαν με 7-6 (6), 3-6, 12-10.

"Έπαιξα δυο tie-break σήμερα και κατάφερα να τα πάρω και τα δυο, παίζοντας καλό τένις. Ήταν μεγάλη μέρα και είμαι εξαντλημένος. Είμαι χαρούμενος με το πως πήγαν τα πράγματα και που η μέρα τελείωσε με νίκη στο διπλό μαζί με τον αδερφό μου. Είναι το καλύτερο μέρος εδώ για να προετοιμαστείς για το Wimbledon και χαίρομαι που επέστρεψα. Μπορώ ακόμα να βελτιωθώ, προφανώς δεν είχα τόσο καλή εβδομάδα στο Χάλε, αλλά είναι θέμα χρόνου να βρω το τένις μου και να δείξω το επίπεδο που μπορώ να παίξω. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να εμπιστευτώ τη διαδικασία", είπε ο Τσιτσιπάς, φανερά κουρασμένος από την εξαντλητική αυτή μέρα, που είχε την Τρίτη στο Boodles.

Σήμερα ήταν μέρα ξεκούρασης για τον Στέφανο, που βεβαίως συνεχίζει τις προπονήσεις με το Wimbledon να βρίσκεται προ των πυλών (ξεκινάει την 1η Ιουλίου). Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα πότε θα δώσει τον επόμενο αγώνα του στο Boodles, που θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο. Στο τουρνουά πάντως βρίσκονται ακόμα οι Andrey Rublev, Hubert Hurkacz, Nicolas Jarry, Sebastian Korda, Diego Schwartzman, Felix Auger-Aliassime και Borna Coric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots