ATP
Sinner: Έφερε στην ομάδα του δυο πρώην συνεργάτες του Djokovic (pic)

 
Sinner: Έφερε στην ομάδα του δυο πρώην συνεργάτες του Djokovic (pic)
© Darren Carroll/USTA
tn team Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:11

Μετά το... "ξεσκαρτάρισμα" που έκανε από την ομάδα του λόγω της υπόθεσης με το ντόπινγκ, ο Jannik Sinner επέλεξε να αναπληρώσει τα κενά με δυο πρώην συνεργάτες του Novak Djokovic!

Θυμίζουμε πως τον προηγούμενο μήνα ο Sinner έλυσε τη συνεργασία του με τους Giacomo Naldi και Umberto Ferrara, λόγω της ιστορίας του με την υπόθεση ντόπινγκ από το Indian Wells.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε η "διαρροή" ότι ο Ιταλός δουλεύει ήδη με τον πρώην γυμναστή του Djokovic, Marco Panichi, ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα διπλό χτύπημα με πρώην συνεργάτες του Nole, αφού εκτός από τον Panichi, προσέλαβε και τον Ulises Badio ως φυσιοθεραπευτή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jannik Sinner (@janniksin)

Δεν υπάρχει βεβαίως καλύτερος τρόπος από το να καλύψει τα κενά με δυο εμπειρότατους συνεργάτες, που έχουν βοηθήσει και τον καλύτερο όλων των εποχών, μεταξύ πολλών άλλων πρωταθλητών.

Ο Sinner προφανώς δεν στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κορυφή, διανύοντας ήδη μια τρομερή χρονιά, στην οποία έχει 55 νίκες σε 60 αναμετρήσεις (55-5), 2 Grand Slams, 6 τίτλους συνολικά και οδεύει προς το πρώτο του Year-end No.1.

Θα πάει λοιπόν με ολοκαίνουργια ομάδα στην Ασία για το 500άρι του Πεκίνου και το 1000άρι της Σαγκάης, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, τα indoor τουρνουά και το ATP Finals, που αποτελεί τον επόμενο μεγάλο του στόχο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots