ATP
Sinner: Σταμάτησε τη συνεργασία του με τους Naldi και Ferrara

 
Sinner: Σταμάτησε τη συνεργασία του με τους Naldi και Ferrara
O Jannik Sinner με τον πρώην φυσιοθεραπευτή του, Giacomo Naldi.
tn team Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 16:32

Ο Jannik Sinner έχει σταματήσει και επίσημα τη συνεργασία του με τον φυσιοθεραπευτή Giacomo Naldi και τον γιατρό Umberto Ferrara, τους δυο πρωταγωνιστές δηλαδή στην υπόθεσή του με το ντόπινγκ.

Ήδη είχαν σταματήσει να βρίσκονται στο επιτελείο του οι δυο άντρες, ωστόσο η Corriere dello Sport δημοσίευσε πως έχουν σταματήσει και επίσημα τη συνεργασία τους και δεν πρόκειται για κάτι προσωρινό.

Ο λόγος φυσικά είναι η υπόθεση ντόπινγκ του Sinner, που πριν λίγες μέρες είδε και το φως της δημοσιότητας. Μπορεί να μην έγινε τίποτα με πρόθεση, ωστόσο υπήρξε αμέλεια από τα δυο πρώην μέλη της ομάδας του Ιταλού, που σ' αυτό το επίπεδο δεν δικαιολογούνται.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του Sinner, η οποία βέβαια έγινε δεκτή από το ανεξάρτητο δικαστήριο, ο Naldi ήταν εκείνος που είχε κάνει χρήση της ουσίας κλοστεβόλης, μέσω ενός θεραπευτικού σπρέι για το δάχτυλό του, που είχε κοπεί. Παράλληλα, εκείνες τις ημέρες έκανε μασάζ με γυμνά χέρια στον Sinner κάθε μέρα κι έτσι πέρασε μέρος της ουσίας στον οργανισμό του.

Ο γιατρός του Sinner από την άλλη, υποστήριξε στην κατάθεσή του πως γνώριζε για το σπρέι και είχε προειδοποιήσει τον Naldi να είναι προσεκτικός με αυτό, κάτι που ο Naldi δεν επιβεβαίωσε στη δική του κατάθεση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots