Fritz: "Πιστεύω τον Sinner, αλλά άλλοι παίκτες έχουν αποκλειστεί ατυχώς" (vid)

 
Fritz: "Πιστεύω τον Sinner, αλλά άλλοι παίκτες έχουν αποκλειστεί ατυχώς" (vid)
tn team Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 10:47

Ο Taylor Fritz τοποθετήθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ του Jannik Sinner, λέγοντας πως πιστεύει τον Ιταλό και εμπιστεύεται τις διαδικασίες της έρευνας, αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει και πως άλλοι παίκτες είχαν παρόμοιες ατυχίες και τιμωρήθηκαν.

"Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Στο τέλος της ημέρας, η αλήθεια θα βρίσκεται μεταξύ εκείνου και της ομάδας του. Έχω εμπιστοσύνη στις αρχές πως έκαναν σωστά την έρευνά τους", είπε ο Fritz, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα Sinner. 

Και συνέχισε: "Το μόνο που έχω να πω, είναι πως πολλοί παίκτες τίθενται σε αναστολή και δεν μπορούν να παίξουν, είτε επειδή παρέλειψαν να κάνουν τους ελέγχους, που παρεμπιπτόντως, δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί 1-2 φορές. Είναι αρκετά δύσκολο όμως να χάσεις και 3ο τεστ στη σειρά.

Πολλοί παίκτες έχουν τεθεί σε αναστολή για ατυχείς λόγους. Υποθέτω πως σ' αυτή την περίπτωση (του Sinner), θεώρησαν πως είναι διαφορετικό και ότι δεν υπάρχει λόγος για αποκλεισμό. Και τον πιστεύω ότι δεν έγινε επίτηδες. Απλά πιστεύω πως θα πρέπει να είναι συνεπείς σε όλους τους τομείς με τους αποκλεισμούς."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots