Tiafoe: "Απίστευτος παίκτης ο Sinner - GOAT o Djokovic" (vid)

 
Tiafoe: "Απίστευτος παίκτης ο Sinner - GOAT o Djokovic" (vid)
tn team Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 9:46

O Frances Tiafoe μίλησε για την υπόθεση ντόπινγκ του Jannik Sinner, για το χρυσό μετάλλιο του Novak Djokovic και για το ποιος θα είναι το φαβορί στο US Open.

Όπως και καθε παίκτης αυτές τις μέρες, ο Tiafoe ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του στο US Open τη γνώμη του για τον Jannik Sinner και τα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες με τους ελέγχους ντόπινγκ που απέτυχε να περάσει.

Ο Αμερικανός έδωσε μια αρκετά διπλωματική απάντηση: "Ο Jannik είναι ένας απίστευτος παίκτης. Οι θεσμοί πήραν μια απόφαση και την εφάρμοσαν. Είχε την άδεια για να παίξει, αυτό είναι το μόνο που έχω να πω γι' αυτό το θέμα. Του εύχομαι τα καλύτερα στο US Open."

Για το χρυσό του Djokovic στους Ολυμπιακούς: "Ξέρω πόσο το ήθελε και έκανε πραγματικά απίστευτη προσπάθεια. Πρέπει να του βγάλεις το καπέλο. Στατιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών εδώ και καιρό. Είναι τρελό που συνεχίζει να κερδίζει σε κάθε τουρνουά σ' αυτή την ηλικία. Είναι πολύ ωραίο να βλέπω τι κάνει. Του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ξέρω πόσα σημαίνει αυτό για τον ίδιο, αλλά και για τη χώρα του."

Τέλος, ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι το μεγάλο φαβορί στο US Open: "Όλα θα αλλάξουν μέσα από τους αγώνες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πραγματικά τι θα γίνει. Νομίζω ότι θα είναι ένα ανοιχτό τουρνουά και πολλοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots