US Open: O Djokovic ακύρωσε την προπόνηση του με τον Rune

 
US Open: O Djokovic ακύρωσε την προπόνηση του με τον Rune
© USTA
tn team Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 1:32

Ανησυχία προκάλεσε ο Novak Djokovic, ο οποίος δεν εμφανίστηκε για την προπόνησή του με τον Holge Rune, αντιμετωπίζοντας κάποιο σωματικό πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες του TV2 Δανίας, ο Rune έκανε κανονικά το ζέσταμά του με τον Djokovic σε ένα από τα εξωτερικά γήπεδα του Flushing Meadows. Στη συνέχεια όμως, είχαν προπόνηση από τις 13:00 έως τις 14:00 (τοπική ώρα) στο Arthur Ashe και ο Σέρβος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Φάνηκε να είναι μάλιστα μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, με τον Rune να περιμένει τον Djokovic και τα πράγματα του Σέρβου να βρίσκονται στο γήπεδο.

Τελικά ο Djokovic δεν βγήκε στο Arthur Ashe και σύμφωνα με την ομάδα του Rune, τους ενημέρωσε πως έπρεπε να λάβει θερεπεία και δεν μπορούσε να συνεχίσει την προπόνησή τους.

Μετά από ένα μισάωρο περίπου, στο οποίο ο Rune υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, τελικά ο Δανός αποχώρησε από το στάδιο και συνέχισε μόνος του την προπόνηση σε άλλο γήπεδο.

Ακόμα δεν είναι γνωστή καμία λεπτομέρεια για το νέο πρόβλημα που προέκυψε για τον Djokovic, που θυμίζουμε πως στο Roland Garros είχε τραυματιστεί στο γόνατό του, το οποίο τον είχε ενοχλήσει και σε ένα ματς στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ίσως πει ο ίδιος κάτι περισσότερο στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει πριν την έναρξη του τουρνουά.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας, στις 04:00 το πρωί της Τρίτης ώρα Ελλάδας, με αντίπαλο τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Radu Albot.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots