Πρεμιέρα με Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς - στο ίδιο μισό με Sinner, Alcaraz και Medvedev!

 
Πρεμιέρα με Κοκκινάκη ο Τσιτσιπάς - στο ίδιο μισό με Sinner, Alcaraz και Medvedev!
© USTA
tn team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 19:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του στο US Open, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τους Daniil Medvedev και Jannik Sinner, αλλά και στο ίδιο μισό με τον Carlos Alcaraz! Αναλυτικά η κλήρωση.

Eξαιρετικά δύσκολη ήταν η κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει υψηλό εμπόδιο με το καλημέρα στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κοκκινάκη στον 1ο γύρο.

Ο νικητής θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Nuno Borges και Federico Coria, ενώ στον 3ο γύρο ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Felix Auger-Aliassime. Στον 4ο γύρο, διασταυρώνεται με το Νο.5 του ταμπλό, Daniil Medvedev.

Στα προημιτελικά, Τσιτσιπάς και Medvedev διασταυρώνονται με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Jannik Sinner, ενώ όλοι τους έχουν πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά τον Carlos Alcaraz.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται ο Novak Djokovic, ο οποίος είχε κάπως καλύτερη κλήρωση. Στην πρεμιέρα του ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων θα παίξει με qualifier, ενώ στον 2ο γύρο με έναν εκ των Laslo Djere και Jan-Lennard Struff.

Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Alexei Popyrin και στον 4ο με τους Ben Shelton και Frances Tiafoe. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Shelton παίζει στον 1ο γύρο με τον Dominic Thiem, στο τελευταίο Grand Slam καριέρας για τον Αυστριακό.

Στα προημιτελικά ο Nole μπορεί να συναντήσει τους Andrey Rublev και Grigor Dimitrov, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τον Alexander Zverev.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Sinner - Medvedev [5]
[3] Alcaraz - Hurkacz [7]
[8] Ruud - Zverev [4]
[6] Rublev - Djokovic [2]

Αναλυτικά η κλήρωση

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots