ATP
Κύργιος: "Έφερα εκατομμύρια νέους φαν - δεν είδα τον Becker στο Netflix"

 
Κύργιος: "Έφερα εκατομμύρια νέους φαν - δεν είδα τον Becker στο Netflix"
tn team Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 17:10

O Νικ Κύργιος συνεχίζει να είναι προκλητικός απέναντι στον Boris Becker, υποτιμώντας τον για μια ακόμα φορά και υποστηρίζοντας πως δεν οφείλει σε κανέναν θρύλο του αθλήματος την επιτυχία του και το γεγονός ότι κερδίζει πολλά χρήματα από το τένις.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες την κόντρα τους, όταν ο Becker σχολίασε κάποιες δηλώσεις του Κύργιου, που έκανε σύγκριση μεταξύ των παικτών του σήμερα και των παικτών στην εποχή του Γερμανού προπονητή και πρώην Νο.1 στον κόσμο.

Εφόσον αναφέρθηκε το όνομά του, ο κάτοχος 6 Grand Slams τίτλων ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει, λέγοντας πως είναι άτοπο να συγκρίνουμε διαφορετικές γενιές παικτών και πως ο Κύργιος δεν έχει καμία αξιοπιστία στα λόγια του, εφόσον δεν έχει κερδίσει major ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής.

Ακολούθησαν πολλά σχόλια από τον Κύργιο και η τελευταία τοποθέτηση του Becker, που ζήτησε σεβασμό από τον 28χρονο προς τους παλιούς παίκτες, καθώς εκείνοι άνοιξαν τον δρόμο και έφεραν το άθλημα εδώ που είναι σήμερα, ώστε να μπορεί εκείνος να κερδίζει εκατομμύρια χωρίς καν να αγωνίζεται.

"Τι;" έγραψε ο Κύργιος περιγελώντας αυτές τις δηλώσεις του Becker.

"Είμαι ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν φέρει εκατομμύρια περισσότερους φαν στο άθλημα και έχουν κερδίσει περισσότερα χρήματα για όλους. Δεν θυμάμαι να είδα τον Boris στο Netflix. Ο τύπος είναι γελοίος! Έφτιαξα την καριέρα μου εκτός γηπέδου χωρίς τη βοήθεια κανενός", συμπλήρωσε.

Τα σχόλια που δέχτηκε στην ίδια του τη δημοσιέυση πάντως ο Κύργιος δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς απ' ότι φαίνεται χάνει αυτή τη μάχη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots