ATP
Επιμένει ο Djokovic για Κύργιο: "Η πρόταση ακόμα ισχύει!" (vid)

 
Επιμένει ο Djokovic για Κύργιο: "Η πρόταση ακόμα ισχύει!" (vid)
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 11:24

O Novak Djokovic ήταν καλεσμένος του Νικ Κύργιου στο τελευταίο vidcast του Αυστραλού και επέμεινε στην πρότασή του να γίνει ο... προπονητής του!

"Η πρόταση ακόμα ισχύει", αστειεύτηκε ο Djokovic, ο οποίος είχε προτείνει και παλιότερα μεταξύ σοβαρού και αστείου να δοκιμάσει να προπονήσει τον Κύργιο, προκειμένου να τον οδηγήσει σε Grand Slams τίτλους.

Ο αμετανόητος Κύργιος, ο οποίος συνεχίζει να πορεύεται στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του χωρίς προπονητής, τον τελευταίο καιρό απέχει από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού του και σε μια από τις πολλές εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες, παρουσιάζει το vidcast "Good Trouble", του οποίου το τελευταίο επεισόδιο είχε προσκεκλημένο τον κάτοχο 24 Grand Slams τίτλων.

"Αν μπεις στην καθημερινή μου ρουτίνα για 6 μήνες, θα κερδίσεις εύκολα το Wimbledon", πρόσθεσε ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 7 κατακτήσεις Wimbledon.

Η συζήτηση των δυο τους ήταν από την αρχή διασκεδαστική και πολύ ενδιαφέρουσα, με τον Κύργιο, που μετά την περιπέτεια του Djokovic στην Αυστραλία με την απέλαση το 2022 έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με τον Nole, να τον παρουσιάζει ως εξής: "Πραγματικά δεν χρειάζεται παρουσίαση. Απλά γκουγκλάρετε, 'τένις GOAT'!"

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε στο Australian Open, παρουσία κοινού:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots