Ο Κύργιος θα σχολιάσει το Wimbledon και θα συνεργαστεί με σχολιαστή που... "έθαψε"!

 
Ο Κύργιος θα σχολιάσει το Wimbledon και θα συνεργαστεί με σχολιαστή που... "έθαψε"!
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 14:07

Αν και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, ο Νικ Κύργιος σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Wimbledon φέτος, αφού ανακοινώθηκε πως θα είναι στην ομάδα σχολιαστών του BBC για το βρετανικό major. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ωστόσο, είναι πως θα συνεργαστεί με έναν σχολιαστή τον οποίο... "έθαβε", πέρσι το καλοκαίρι!

Μετά από το ATP Finals και το Australian Open, o Κύργιος θα έχει το ρόλο του σχολιαστή και στο Wimbledon αυτό το καλοκαίρι, σχολιάζοντας το Grand Slam του Λονδίνου για το BBC.

Ο φιναλίστ του Wimbledon το 2022 έχει δώσει μόλις έναν αγώνα τους τελευταίους 18 μήνες και παρότι τελευταία προπονείται, δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η συνεργασία του αυτή με το BBC μπορεί πάντως να φέρει και κάποια αμηχανία, καθώς ο Ελληνοαυστραλός θα κληθεί να συνεργαστεί και με τον Andrew Castle, τον οποίο είχε κριτικάρει πολύ αυστηρά κατά τη διάρκεια του περσινού Wimbledon.

"Όποιος είναι αυτός ο κλόουν δίπλα στον (Todd) Woodbridge, δεν θα έπρεπε να μιλάει, το καταστρέφει όλο", είχε γράψει ο 29χρονος πέρσι στο Twitter, αναφερόμενος στα σχόλια του Castle.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots