Ελληνικός τελικός στην Πέγια με τους Γελαδάρη και Χατζηαβραάμ

 
Ελληνικός τελικός στην Πέγια με τους Γελαδάρη και Χατζηαβραάμ
tn team Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:45

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης και ο Νικόλας Χατζηαβραάμ έκλεισαν έναν μεταξύ τους ελληνικό τελικό στην Πέγια του Κοσόβου και στο J30 τουρνουά της ITF, Kosova Open.

Σε ελληνικά χέρια θα καταλήξει ο τίτλος του μονού στο Kosova Open όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, καθώς στον τελικό προκρίθηκαν τόσο ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, όσο και ο Οδυσσέας Γελαδάρης.

Ο Χατζηαβραάμ έπαιξε μόνο ένα σετ κόντρα στον Μαυροβούνιο Balsa Djokovic, Νο.6 στο ταμπλό, το οποίο κέρδισε με 6-1. Στη συνέχεια ο Djokovic, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, εγκατέλειψε το παιχνίδι.

Στον άλλον ημιτελικό ο Γελαδάρης, ο οποίος είναι ο κορυφαίος του ταμπλό και ο πρωταθλητής του τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, επιβλήθηκε του Μαυροβούνιου Skender Katana, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0.

Έφτασε έτσι τις 9 συνεχόμενες νίκες στην Πέγια και θα διεκδικήσει αύριο τον 2ο συνεχόμενο και τον 3ο συνολικά τίτλο του σε ITF διοργάνωση. Ο Χατζηαβραάμ από την πλευρά του θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο του σε ITF διοργάνωση στα μονά.

Οι δυο Έλληνες παίκτες αγωνίστηκαν μαζί και στο διπλό αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν και σ' αυτόν τον τελικό. Στα ημιτελικά σήμερα ηττήθηκαν έπειτα από πολύ κλειστό ματς από τους Μαυροβούνιους Stefan Djokovic και Katana με 6-2, 7-6 (7).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots