Ευρωπαϊκό U18: Στην Αυστρία η αποστολή της Ελλάδας

 
Ευρωπαϊκό U18: Στην Αυστρία η αποστολή της Ελλάδας
tn team Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:05

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από Χρήστο Γκλαβά, τη Μελίνα Ζουμπουλάκη, τον Στέφανο Πουρναρόπουλο και την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, στο Ευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα στα 18άρια που θα γίνει στο Oberpullendorf της Αυστρίας αυτή την εβδομάδα.

Έφτασε στο Oberpullendorf της Αυστρίας η αποστολή της Ελλάδας, που αποτελείται από τους τέσσερις παίκτες και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Γιαννακάκη.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 18άρια, μια διοργάνωση της Tennis Europe σε συνεργασία με την ITF - ανήκει στην πολύ υψηλή κατηγορία J300 της ITF - θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/09).

Τη Δευτέρα θα κάνουν πρεμιέρα τα δυο κορίτσια. Η Μελίνα Ζουμπουλάκη θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Lorena Solar Donoso, Νο.132 στον κόσμο στα juniors.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει και την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που θα παίξει κόντρα στην Αυστριακή Ekaterina Perelygina, Νο.14 στο ταμπλό και Νο.78 στον κόσμο στα 18άρια.

Στα αγόρια, τόσο ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, όσο και ο Χρήστος Γκλαβάς, έχουν bye για τον 2ο γύρο, γι' αυτό και δεν αναμένεται να παίξουν πριν την Τρίτη.

Ο Πουρναρόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Nikola Jovic, Νο.16 στο ταμπλό και Νο.93 στον κόσμο στα juniors, ενώ ο Γκλαβάς τον Σκοπιανό Amar Huseinovic, Νο.791 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots