WTA
15 σερί νίκες η Sabalenka! (vids)

 
15 σερί νίκες η Sabalenka! (vids)
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 - 8:14

H Aryna Sabalenka απέκλεισε και την Madison Keys με 2-0 σετ, για να φτάσει τις 15 νίκες στη σειρά, να μπει στα προημιτελικά του Πεκίνου και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο Νο.1 του Race.

Η Sabalenka έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιβλήθηκε της Keys με 6-4, 6-3 και πήρε μέσα σε 65 μόλις λεπτά την πρόκριση για τα προημιτελικά του 1000αριού του Πεκίνου.

Η 26χρονη Λευκορωσίδα, πρωταθλήτρια τον προηγούμενο μήνα στο US Open, αξιοποίησε και τα 5 break points που είχε στο ματς, για να "σπάσει" 2 φορές το σερβίς της Keys και 3 στο 2ο. Και στα 2 σετ η Αμερικανίδα αντέδρασε και έκανε break back, η Sabalenka όμως ανέκτησε τον έλεγχο και έκλεισε στα 2 σετ την αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η 15η νίκη για την Sabalenka, που προέρχεται από τους τίτλους σε Σινσινάτι και US Open. Μπήκε στα προημιτελικά του Πεκίνου για 3η φορά στην καριέρα της, μετά από το 2018 και το 2023.

Χρειάζεται 2 ακόμα νίκες, για να προσπεράσει την Iga Swiatek και να ανεβεί στο Νο.1 του Race.

Αύριο θα διεκδικήσει την πρώτη από τις δυο, αντιμετωπίζοντας μια εκ των Cristina Bucsa και Karolina Muchova για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots