WTA
H Badosa απέκλεισε και την Pegula (vid)

 
H Badosa απέκλεισε και την Pegula (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - 11:51

H Paula Badosa συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο Πεκίνο και με μια εμφατική νίκη επί της Jessica Pegula, εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του China Open!

Η Badosa επιβλήθηκε της Pegula με 6-4, 6-0 κάνοντας ακόμα ένα εντυπωσιακό ματς, για να κλείσει μια θέση στην τελική 8άδα του Πεκίνου.

Η 26χρονη Ισπανίδα, η οποία διανύει ένα εντυπωσιακό δεύτερο μισό στο 2024, ήταν πίσω με 1-3 στο 1ο σετ και έκτοτε κέρδισε τα 11 από τα 12 τελευταία games, για να φτάσει σ' αυτή τη θριαμβευτική επικράτηση επί της φιναλίστ του US Open και Νο.2 του ταμπλό.

Η νίκη αυτή κρατάει την Badosa και στο παιχνίδι για το WTA Finals ακόμα, με την Ισπανίδα να βρίσκεται εκτός του Top 100 τον περασμένο Ιούνιο και να φιγουράρει τώρα στο Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο.14 του Race!

Στα προημιτελικά του China Open, που είναι ένα 1000άρι τουρνουά και με κατάκτηση μπορεί να σκαρφαλώσει μέχρι και στο Top 8 του Race, η Badosa θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Shuai Zhang, που στα 35 της χρόνια κάνει ένα τρομερό τουρνουά. Σήμερα απέκλεισε τη Magda Linette με 6-4, 6-2, για να μπει για 3η φορά στα προημιτελικά του Πεκίνου και για 5η σε ένα 1000άρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots