ATP
Sinner: "Πέρασα νύχτες χωρίς να κοιμηθώ"

 
Sinner: "Πέρασα νύχτες χωρίς να κοιμηθώ"
© USTA
tn team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:20

Ο Jannik Sinner είπε πως έχασε τον ύπνο του αρκετές βραδιές εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε με την υπόθεση ντόπινγκ, δυσάρεστες εμπειρίες που μπορεί να ξαναζήσει, μετά την έφεση της WADA.

"Είναι μια κατάσταση στην οποία δεν θα ήθελα να βρίσκομαι. Είναι πολύ ευαίσθητη και δύσκολη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να αποδείξω ξανά ότι δεν έκανα κάτι κακό", είπε ο Sinner στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο.

Και πρόσθεσε: "Φυσικά και υπήρξαν νύχτες που δεν κοιμήθηκα και τώρα για μια ακόμα φορά δεν θα είναι εύκολο. Είμαι πολύ απογοητευμένος που θα πρέπει να ξαναπεράσω απ' αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που προσπαθώ, είναι να μείνω επικεντρωμένος στη δουλειά μου, να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι έτοιμος για κάθε ματς."

Θυμίζουμε πως ο Sinner κατάφερε να αποδείξει στο ανεξάρτητο δικαστήριο που οδήγησε την υπόθεσή του η ITIA, πως δεν είχε καμία ανάμειξη στα θετικά του τεστ στην κλοστεβόλη τον περασμένο Μάρτιο στο Indian Wells. Δεν τιμωρήθηκε συνεπώς ούτε καν για αμέλεια και του επιτράπηκε να παίζει όλο αυτό το διάστημα στο tour.

Η WADA άσκησε έφεσε και ο Ιταλός θα πρέπει να πάει ξανά για ακρόαση, αυτή τη φορά στο CAS, στη Λωζάνη. Μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει λίγους μήνες και δεν αποκλείεται να αλλάξει και την αρχική δικαστική απόφαση, με το Νο.1 του κόσμου να κινδυνεύει ξανά με τιμωρία αποκλεισμού.

Μέχρι στιγμής πάντως στα αγωνιστικά δεν είχε κάποιο αντίκτυπο η όλη ιστορία, ούτε πριν, ούτε μετά την ανακοίνωση της έφεσης. Σήμερα κέρδισε τον Jiri Lehecka με 6-2, 7-6 (6) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πεκίνου, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Yunchaokete Bu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots