Ήττα για τη Λάκη στην Ιταλία, πρόκριση στο διπλό για Τσιτσιπά και Σακελλαρίδη

 
Ήττα για τη Λάκη στην Ιταλία, πρόκριση στο διπλό για Τσιτσιπά και Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 - 18:29

Η Μιχαέλα Λάκη υπέστη την ήττα στον 1ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία. Προκρίσεις στο διπλό των ανδρών για τον Παύλο Τσιτσιπά και τον Δημήτρη Σακελλαρίδη.

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της στο W35 τουρνουά της ITF του Santa Margherita di Pula η Μιχαέλα Λάκη, η οποία ηττήθηκε από την Σουηδέζα Lisa Zaar με 6-4, 6-3 σε 2 ώρες ενός γεμάτου αγώνα.

Στο διπλό, η Μάρθα Ματούλα και η Αμερικανίδα Gabriela Vilar, ηττήθηκαν σε πολύ κλειστό παιχνίδι από την Καναδή Justine Bryson και τη Γερμανίδα Katharina Rothacker, με 7-6 (5), 7-6 (4).

Στο ανδρικό τουρνουά, επίσης 25.000 δολαρίων και κατηγορίας M25 της ITF, οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Παύλος Τσιτσιπάς προκρίθηκαν αμφότεροι στα προημιτελικά του διπλού.

Ο Σακελλαρίδης και ο Ουκρανός Oleksii Krutykh επικράτησαν των Vesa Ahti και Kyle Overmyer με 6-2, 7-6 (8). Ο Τσιτσιπάς και ο Ιταλός Daniele Rapagnetta, απέκλεισαν στο 5ο τους match point τους Ιταλούς Jacopo Bilardo και Noah Perfetti, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-7 (5), 6-4, 14-12!

Αύριο το χωμάτινο τουρνουά της Σαρδηνίας θα συνεχιστεί, με την αναμέτρηση της Μάρθας Ματούλα με την Σαπφώ Σακελλαρίδη για τη φάση των "16" στο μονό γυναικών.

Στο διπλό, ο Τσιτσιπάς και ο Rapagnetta θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Dominik Kellovsky και Martin Krumich, ενώ ο Σακελλαρίδης και ο Krutykh τους Giovanni Oradini και Oleksandr Ovcharenko, Νο.3 στο ταμπλό, για μια θέση στα ημιτελικά.

Στο διπλό συνεχίζει και η Σαπφώ Σακελλαρίδη στις γυναίκες, η οποία μαζί με τη Ρουμάνα Arina Gabriela Vasilescu είναι στο Νο.1 του ταμπλό, ωστόσο πέρασαν απευθείας στα ημιτελικά με walkover εις βάρος των Yasmine Kabbaj και Ela Nala Milic, επομένως δεν θα παίξουν αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots