Απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό ο Σακελλαρίδης

 
Απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό ο Σακελλαρίδης
tn team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:13

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης μπήκε για ακόμα μια εβδομάδα σε κυρίως ταμπλό 25αριού τουρνουά ITF, αποκλείοντας μάλιστα το Νο.1 του ταμπλό, τον Ιταλό Noah Perfetti, στο τουρνουά του Santa Margherita di Pula στην Ιταλία.

Ο Σακελλαρίδης επικράτησε του Perfetti, Νο.821 στην ΑΤΡ και Νο.14 στην ITF, με 3-6, 6-3, 10-7, για να μπει στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Santa Margherita di Pula της Σαρδηνίας.

Είναι η 2η διαδοχική εβδομάδα που μπαίνει σε κυρίως ταμπλό 25αριού της ITF o 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα το έκανε στο Zlatibor της Σερβίας. Πριν τον Perfetti, είχε κερδίσει και τον επίσης Ιταλό Edoardo Pilia, με 6-2, 6-0.

Αύριο θα παίξει για τον 1ο γύρο, ενάντια σε έναν ακόμα παίκτη από την Ιταλία, τον 17χρονο Daniele Rapagnetta, Νο.1134 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τον Ουκρανό Oleksii Krutykh θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Φινλανδό Vesa Ahti και τον Αμερικανό Kyle Overmyer.

Στο Santa Margherita di Pula βρίσκεται και ο Παύλος Τσιτσιπάς, που θα παίξει απευθείας στο κυρίως ταμπλό με wild card και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο αύριο τον Ιταλό Federico Iannaccone, Νο.518 στον κόσμο, σε μια δύσκολη αποστολή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots