ATP
Νέα career high για Θάνο και Ξυλά

 
Νέα career high για Θάνο και Ξυλά
tennisnews team Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:43

Οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς βελτίωσαν τα career high τους αυτή την εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Οι δυο πολύ καλοί φίλοι και μέλη της Εθνικής ομάδας των ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Γιάννης Ξυλάς, βελτίωσαν αμφότεροι τα προσωπικά τους ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ σήμερα.

Ο Θάνος κέρδισε 5 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.713 της κατάταξης, με τον Ξυλά να είναι λίγο πίσω, στο Νο.770, κερδίζοντας 13 θέσεις αυτή την εβδομάδα.

Είναι στο Νο.3 και στο Νο.4 αντίστοιχα της χώρας μας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι πάντα πρώτος, στο Νο.12 του κόσμου αυτή την εβδομάδα. Δεύτερος είναι ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που υποχώρησε 27 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.539 του κόσμου.

Οι Έλληνες παίκτες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Στα διπλά, ο Πέτρος Τσιτσιπάς παραμένει κορυφαίος Έλληνας, αν και έχασε 4 θέσεις αυτή την εβδομάδα και υποχώρησε στο Νο.77. Ο αδερφός του, Στέφανος, έχασε 11 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.94. Έδαφος έχασε και ο Μάρκος Καλοβελώνης, που υποχώρησε 21 θέσεις αλλά παραμένει πολύ ψηλά, στο Νο.250 του κόσμου.

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης κέρδισε 9 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.447, όπως 9 θέσεις κέρδισε και ο αδερφός του, Μιχάλης Σακελλαρίδης, που ανέβηκε στο Νο.558 (career high).

Οι Έλληνες παίκτες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots