ATP
Η απάντηση της οικογένειας Τσιτσιπά στις δηλώσεις Bianchi

 
Η απάντηση της οικογένειας Τσιτσιπά στις δηλώσεις Bianchi
tn team Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:02

Το tennisnews.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας Τσιτσιπά, κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου, ο οποίος έκανε σαφές πως θα υπάρξει απάντηση δια της νομικής οδού για όσα υποστήριξε ο πρώην φυσιοθεραπευτής του Στέφανου Τσιτσιπά, Jerome Bianchi σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα "L'Equipe", αποσπάσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν και σε ελληνικά μέσα.

Αναλυτικά ο κ. Παπαθανασίου δήλωσε πως η οικογένεια Τσιτσιπά έχει ήδη δώσει εντολή στο δικηγορικό γραφείο Παπαθανασίου-Confino στο Παρίσι να διερευνήσει ενδεχόμενες ευθύνες που προκύπτουν από τις δηλώσεις του Jerome Bianchi στη γαλλική εφημερίδα "L'Equipe", και να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και η αξιοπρέπεια της οικογενείας, που επλήγει από τις δηλώσεις του Γάλλου φυσιοθεραπευτή. Ο Bianchi υπήρξε στενός συνεργάτης της ομάδας Τσιτσιπά μέχρι το 2022.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος φυσιοθεραπευτής, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ακαδημίας του Patrick Mouratoglou κι έτσι γνώρισε την οικογένεια Τσιτσιπά, υπήρξε για χρόνια ένας πολύ στενός συνεργάτης της ομάδας, ταξίδευε μαζί της και τον είδαμε και σε vlog του Στέφανου στο διάστημα αυτό.

Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στη "L'Equipe", στην οποία κακοχαρακτήρισε τον Απόστολο Τσιτσιπά για τις μεθόδους του, ενώ άσκησε κριτική και στη μητέρα του, αναφέροντας πως γενικά ο τρόπος που διαχειριζόταν τα πράγματα η οικογένεια Τσιτσιπά έκαναν κακό στον Στέφανο. Το αυτούσιο κομμάτι των δηλώσεων του Bianchi, οι οποίες αποδόθηκαν και στα ελληνικά και αναπαράχθηκαν σε αρκετά MME της χώρας μας, βρίσκεται εδώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots