ATP
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο πλευρό του Παύλου

 
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο πλευρό του Παύλου
tn team Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:45

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποφάσισε να βοηθήσει περισσότερο τον Παύλο Τσιτσιπά και να ταξιδεύει μαζί του στο tour.

Η παρουσία του στη Μαδρίτη για το 15άρι του Alameda αυτή την εβδομάδα δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τον 19χρονο Παύλο και να σταθεί στο πλευρό του για τις επόμενες εβδομάδες.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και μεταφέρει το tennisnews.gr.

Ο Παύλος, που είναι ο τρίτος γιος του Απόστολου μετά τον Στέφανο και τον Πέτρο, ξεκίνησε πολύ καλά την προσπάθειά του στη Μαδρίτη και με 3 νίκες στα προκριματικά πέτυχε την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του 59 Copa Alameda.

Αύριο, για τον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης 15.000 δολαρίων της ITF, θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Tristan McCormick.

Θυμίζουμε και πως πριν λίγες μέρες, σε δηλώσεις του για το Tennis Tour Talk, ο Απόστολος είχε σχολιάσει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει μια πιο στενή συνεργασία με τον Παύλο: "Πιθανότατα, ναι. Του είχε λείψει η αλληλεπίδρασή μας."

Να σημειωθεί πως μετά από το κλαμπ Alameda, o Παύλος θα παίξει σε άλλο ένα Futures στη Μαδρίτη στο Ciudad Raqueta, ενώ σε 2 εβδομάδες θα μεταφερθεί στη Μελίγια για ένα ακόμα 15άρι της ITF, θα έχει δηλαδή έναν γεμάτο Σεπτέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots