Σακελλαρίδη: Πρόκριση στο διπλό στο 75άρι του Πάζαρτζικ

 
Σακελλαρίδη: Πρόκριση στο διπλό στο 75άρι του Πάζαρτζικ
tn team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:27

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν τα κατάφερε σήμερα στη δύσκολη αναμέτρησή της με την Andreea Prisacariu για τη φάση των "16" στο μονό του ITF W75 τουρνουά του Πάζαρτζικ, όμως έκλεισε τη μέρα της μια νίκη στο διπλό.

Η Σακελλαρίδη ηττήθηκε μετά από 81 λεπτά παιχνιδιού από τη Ρουμάνα Prisacariu με 6-4, 6-4 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο μονό του Pirulo Cup  Pazardzhik των 60.000 δολαρίων.

Παρόλο που προηγήθηκε με 4-3 στο 1ο σετ έχασε την ευκαιρία να "χτίσει" ένα καλύτερο προβάδισμα στο παιχνίδι, που θα της έδινε και τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση. Στο 2ο σετ η Prisacariu πήρε από νωρίς τον έλεγχο και παρότι η Σαπφώ έμεινε σε πολύ κοντινή απόσταση, δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Η μέρα πάντως έκλεισε με νίκη για την 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.311 στον κόσμο, που μαζί με τη Βουλγάρα συμπαίκτριά της, Lia Karatancheva, κέρδισαν την Prisacariu και την Ελβετίδα Katarina Tsygourova με 6-1, 6-3.

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Νο.2 του ταμπλό, τη Γερμανίδα Ella Seidel και τη Λετονή Darja Semenistaja.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots