Μεγάλη νίκη για τη Σακελλαρίδη στο Πάζαρτζικ

 
Μεγάλη νίκη για τη Σακελλαρίδη στο Πάζαρτζικ
tn team Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:00

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη απέκλεισε τη Νο.2 του ταμπλό και Νο.191 του κόσμου, Astra Sharma, στην πρεμιέρα της στο 75άρι του Πάζαρτζικ στη Βουλγαρία.

Με μια μεγάλη νίκη ξεκίνησε την προσπάθειά της στο Pirulo Cup Pazardzhik η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία απέκλεισε την Astra Sharma, Nο.2 στο ταμπλό και Νο.191 στον κόσμο (άλλοτε και Νο.84), με 6-3, 6-2.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.311 στον κόσμο, είχε ένα μεγάλο διάστημα κυριαρχίας στο ματς και από το 3-3 κέρδισε τα 8 από τα 9 επόμενα games, για να αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας με 6-3, 5-1, κλείνοντας λίγο αργότερα το ματς, σε 70 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της ITF, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Denislava Glushkova και Andreea Prisacariu, με το παιχνίδι αυτό να γίνεται αύριο.

Αύριο θα γίνει και ο αγώνας της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, απέναντι στη Νο.7 του ταμπλό και Νο.175 στον κόσμο, Victoria Jimenez Kasintseva.

Στο Πάζαρτζικ αγωνίζεται και η Κύπρια Raluca Serban, η οποία ηττήθηκε σήμερα στον 1ο γύρο από τη Γερμανίδα Caroline Werner, με 6-2, 6-2. Στο διπλό η Serban θα παίξει μαζί με την Παπαμιχαήλ και οι δυο τους θα κάνουν αύριο πρεμιέρα, ενάντια στις Christina Rosca και Sharma.

Η Σακελλαρίδη έπαιξε σήμερα και στο διπλό, όπου μαζί με τη Βουλγάρα Lia Karatancheva κέρδισαν τις Glushkova και Marie Charlotte Vogt με 6-2, 6-3 και μπήκαν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Prisacariu και Katerina Tsygourova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots