WTA
Εκτός 8άδας η Παπαμιχαήλ στο Βουκουρέστι

 
Εκτός 8άδας η Παπαμιχαήλ στο Βουκουρέστι
tn team Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:27

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε έπειτα από μάχη στα 3 σετ με την Kathinka Von Deichmann και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Tiriac Foundation Trophy στο Βουκουρέστι.

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς από την Kathinka Von Deichmann, Νο.199 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 2-6, 6-1, 6-2.

Παρότι έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και πήρε το 1ο σετ με 6-2, η 31χρονη Δέσποινα, Νο.227 στον κόσμο, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να κλείσει το ματς, στη φάση των "16" του WTA 125 τουρνουά του Βουκορεστίου.

Μετά το 2ο σετ, στο οποίο η Von Deichmann έχασε μόνο ένα game, οι δυο παίκτριες έδωσαν μάχη στα πρώτα games του 3ου σετ, μέχρι το 2-2. Η τενίστρια από το Λιχτενστάιν έκανε break στο 6ο game και έσβησε ένα break point στο αμέσως επόμενο, για να φτάσει στο 5-2. Με νέο break έκλεισε και το ματς, μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά και με ένα σκορ που αδικεί την Παπαμιχαήλ, αφού το 3ο σετ ήταν πολύ πιο κλειστό απ' όσο υποδηλώνει το αποτέλεσμα.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία είχε κερδίσει στον 1ο γύρο την Αμερικανίδα Maria Mateas με 1-6, 7-5, 6-0, ολοκλήρωσε την πορεία της στο χωμάτινο τουρνουά του Βουκουρεστίου στη φάση των "16".

Στα προημιτελικά, η Von Deichmann θα αντιμετωπίσει είτε την κορυφαία του ταμπλό και Νο.81 στον κόσμο, Maria Lourdes Carle, είτε την Πορτογαλίδα Francisca Jorge.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots