Προκρίθηκαν στο 50άρι της Γαλλίας Παπαμιχαήλ και Σακελλαρίδη

 
Προκρίθηκαν στο 50άρι της Γαλλίας Παπαμιχαήλ και Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:51

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησαν αμφότερες με νίκες τις προσπάθειές τους στο δυνατό 50άρι τουρνουά του Saint-Palais-sur-Mer στη Γαλλία.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό και στο Νο.239 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε της Ιταλίδας qualifier με 6-3, 6-2 σε 92 λεπτά.

Πιο δύσκολο μεσημέρι είχε η Σακελλαρίδη, η οποία δεν μπόρεσε να κλείσει το δικό της παιχνίδι στα 2 σετ, παρότι προηγήθηκε έναντι της επίσης Ιταλίδας qualifier, Chiara Girelli, με 6-2, 4-1.

Οδηγήθηκε σε 3ο σετ και εκεί έμεινε πίσω με 2-4, όμως κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με μια πολύ σημαντική νίκη με 6-2, 6-7 (6), 7-5, έπειτα από 3 ώρες μάχης.

H Σακελλαρίδη θα έχει πολύ δύσκολο έργο στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF, όπου θα παίξει με τη Νο.1 του ταμπλό και Νο.188 στον κόσμο, Francesca Jones. Η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Jessica Pieri, No.490 στον κόσμο.

Η Σακελλαρίδη συμμετέχει και στο διπλό του 50αριού της Γαλλίας, όπου μαζί με την Λιθουανή Justina Mikulskyte βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό. Έχουν προκριθεί ήδη στα ημιτελικά, μετά και τη νίκη τους επί των Γαλλίδων Jenny Lim και Amandine Monnot με 7-6 (5), 6-4 και θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλίδα Leire De Ezcurra και τη Βρετανίδα Georgina Hays για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots