Εκτός 8άδας στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη

 
Εκτός 8άδας στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 17:00

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε την πορεία της στο μονό του 75αριού του Prerov στη φάση των "16", ωστόσο συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στο διπλό, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην πορεία της στο δυνατό τουρνουά 60.000 δολαρίων του Prerov στην Τσεχία, καθώς ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τη Ρωσίδα qualifier Amina Anshba με 7-5, 6-1.

Η μεγάλη ευκαιρία για τη Σακελλαρίδη χάθηκε στο 1ο σετ, όπου κατάφερε να ανατρέψει το 3-5 και να ισορροπήσει το σετ στο 5-5, έχασε όμως σε 2 συνεχόμενα games προβάδισμα με 40-0 και τελικά έχασε και τα 2 αυτά games, με αποτέλεσμα να χάσει και το σετ με 5-7.

Μετά απ' αυτό η Anshba ήταν καλύτερη στο 2ο σετ και το πήρε καθαρά με 6-1, για να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 2 ώρες και 4 λεπτά και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Σακελλαρίδη πάντως κατάφερε να κλείσει θετικά τη μέρα της, αφού στο διπλό, όπου παίζει μαζί με τη Γερμανίδα Noma Noha Akugue, κέρδισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Camilla Rosatello και Kimberley Zimmermann, με 4-6, 6-4, 10-4, και μπήκαν στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots