Διπλή πρόκριση για Σακελλαρίδη στο 75άρι του Prerov

 
Διπλή πρόκριση για Σακελλαρίδη στο 75άρι του Prerov
tn team Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 20:17

H Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στον 2ο γύρο του μονού και στα προημιτελικά του διπλού, στο δυνατό 75άρι τουρνουά του Prerov στην Τσεχία. Εκτός συνέχειας έμεινε η Έλενα Χριστοφή.

Η Σακελλαρίδη έκαμψε την αντίσταση της Γερμανίδας Amelie Justine Hejtmanek με 6-1, 1-6, 6-0 στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Prerov και προκρίθηκε στη φάση των "16".

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Amina Anshba.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.304 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, προκρίθηκε και στο διπλό, όπου μαζί με τη Noma Noha Akugue από τη Γερμανία κέρδισαν την Τσέχα Aneta Laboutkova και τη Σλοβάκα Sofia Milatova με 6-3, 6-4.

Στα προημιτελικά, Noha Akugue και Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, την Ιταλίδα Camilla Rosatello και τη Βελγίδα Kimberly Zimmermann.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της σε κάποιο από τα δυο ταμπλό η Έλενα Χριστοφή, η οποία έκανε καλές εμφανίσεις για να μπει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, όμως σήμερα ηττήθηκε από τη δυνατή Ισπανίδα Angela Fita Boluda με 6-1, 6-2.

Στο διπλό, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Anita Wagner από τη Βοσνία, ηττήθηκαν σε πολύ κλειστό ματς από τις Τσέχες Alena Kovackova και Eliska Tichackova με 7-6 (7), 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots