Ευρωπαϊκό U18: Ήττες για Πουρναρόπουλο, Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη

 
Ευρωπαϊκό U18: Ήττες για Πουρναρόπουλο, Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη
tennisnews team Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:58

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και η Μελίνα Ζουμπουλάκη δεν τα κατάφεραν σήμερα στις προσπάθειές τους στα μονά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 18άρια στο Oberpullendorf της Αυστρίας.

Τις πρεμιέρες τους στα μονά του Ευρωπαϊκού ατομικού Πρωταθλήματος U18 έκαναν σήμερα οι Πουρναρόπουλος, Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη, στο Oberpullendorf της Αυστρίας.

Ο Πουρναρόπουλος, ο οποίος έπαιξε απευθείας με bye στον 2ο γύρο, γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Nikola Jovic, Νο.16 στο ταμπλό και Νο.95 στον κόσμο στα 18άρια, με 6-4, 6-2.

Στα κορίτσια, στον 1ο γύρο αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδου και Ζουμπουλάκη. Η Παναγιωτίδου πήρε το 1ο σετ απέναντι στην Αυστριακή Ekaterina Perelygina, No.14 στο ταμπλό και Νο.77 στον κόσμο, αλλά η Perelygina γύρισε το ματς και επικράτησε με 4-6, 6-1, 6-0. Η Ζουμπουλάκη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Lorena Solar Donoso, Νο.144 στον κόσμο, με 6-2, 6-3.

Δεν έγιναν όλοι οι αγώνες σήμερα και η δράση σταμάτησε λόγω περιορισμένης ορατότητας. Το ματς του Χρήστου Γκλαβά για τον 2ο γύρο με τον Σκοπιανό Amar Huseinovic, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots