US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Garrett Ellwood/USTA
tn team Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:00

Οι δυο ημιτελικοί των γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του US Open.

Και τα δυο παιχνίδια για την ημιτελική φάση του μονού γυναικών του US Open, θα πραγματοποιηθούν στο night session, που σημαίνει πως στην Ελλάδα θα τα δούμε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πρώτα θα ξεκινήσει στις 02:00 η αναμέτρηση της Emma Navarro με την Aryna Sabalenka. Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους, με την Navarro να έχει κερδίσει την Sabalenka στο Indian Wells φέτος και την Sabalenka να παίρνει τη ρεβάνς στο Roland Garros. H Navarro θα βρεθεί για πρώτη φορά σε ημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, ενώ η Sabalenka ήταν φιναλίστ πέρσι στο US Open και θα παίξει για 4η συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα, η Jessica Pegula θα αντιμετωπίσει την Karolina Muchova. H Pegula θα παίξει στον 1ο της ημιτελικό σε major, ενώ η Muchova θα είναι για 2η φορά στα ημιτελικά του US Open και για 4η συνολικά σε ένα Slam. Οι δυο παίκτριες θα τεθούν αντιμέτωπες μόλις για 2η φορά, με την Αμερικανίδα να ήταν η νικήτρια στην πρώτη, στο Σινσινάτι πριν λίγες εβδομάδες, με 2-1 σετ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05/09):

Arthur Ashe Stadium:
02:00 Emma Navarro [13] v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport 1HD
04:00 Jessica Pegula [6] v. Karolina Muchova Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots