Fritz για Sinner: "Συγχαρητήρια, ήταν απλά πολύ καλός"

 
Fritz για Sinner: "Συγχαρητήρια, ήταν απλά πολύ καλός"
© USTA
tn team Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 - 0:11

Ο Taylor Fritz συνεχάρη τον Jannik Sinner στο λόγο που έβγαλε στην απονομή των τροπαίων μετά τον τελικό του US Open, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα για το ότι θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να έχει και άλλη ευκαιρία ώστε να επιστρέψει ο τίτλος σε αμερικάνικα χέρια.

"Ήταν δυο εκπληκτικές εβδομάδες. Πρώτα απ' όλα πρέπει να συγχαρώ τον Jannik, έκανε μεγάλο ματς, ήταν εντυπωσιακό, ήταν απλά πολύ καλός", είπε πρώτα ο Fritz, που στη συνέχεια απευθύνθηκε στη δική του ομάδα και τους ανθρώπους του.

"Θέλω να ευχαριστήσω και τη δική μου ομάδα, τον προπονητή μου τον Mike, τον Wolf, τη Morgan, οι γονείς μου είναι εδώ... Είναι εκπληκτικό να έχω όλη αυτή την ομάδα γύρω μου να με υποστηρίζει, πραγματικά χάρη σε εκείνους γίνεται εφικτό. Επίσης ευχαριστώ και τον άλλον μου προπονητή, τον Paul, που δεν βρίσκεται εδώ."

Κλείνοντας, ο Αμερικανός τενίστας μίλησε και στον κόσμο: "Επίσης ευχαριστώ τους φαν για όλα αυτή την εβδομάδα. Το να είσαι Αμερικανός στο US Open είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ξέρω πως περιμένετε εδώ και πολύ καιρό έναν Αμερικανό πρωταθλητή, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να το πετύχω αυτή τη φορά, αλλά θα συνεχίσω τη δουλειά και ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη."

Να σημειωθεί πως ο Fritz ήταν ο πρώτος Αμερικανός που έπαιξε σε τελικό στο US Open στους άνδρες μετά από 18 χρόνια, απ' όταν ο Andy Roddick είχε ηττηθεί στον τελικό του 2006 από τον Roger Federer. O Roddick παραμένει ο τελευταίος Αμερικανός πρωταθλητής στο τουρνουά, από το 2003.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots