Στον 3ο γύρο η Φασουλά

 
Στον 3ο γύρο η Φασουλά
Στον 3ο γύρο η Φασουλά
tennisnews team Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 - 12:29

Η Ελένη Φασουλά προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 14 ετών, που φιλοξενείται στο Pilsen της Τσεχίας. Στο Pilsen και την πολύ δυνατή διοργάνωση της Tennis Europe αγωνίστηκαν επίσης οι Χριστίνα Ντάνου, Νίκος Μανόπουλος και Χρήστος Νικολούλης.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση συνδύασε την πρεμιέρα της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 της Tennis Europe η Ελένη Φασουλά, η οποία επιβλήθηκε της Liz Badde από το Λουξεμβούργο με 6-2, 6-4 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Γλυφάδας, η οποία είχε πάρει bye για τον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει είτε την Ρωσίδα Avelina Sayfetdinova, No. 7 στο ταμπλό, είτε την Umayra Hashimova από το Αζερμπαϊτζάν, για μια θέση στις "16" καλύτερες της μεγάλης διοργάνωσης της Tennis Europe.

Στο ταμπλό των κοριτσιών του European Junior Championships 14 & under αγωνίστηκε και η Χριστίνα Ντάνου, η οποία γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο από τη Βρετανίδα Kylie Bilchev, με 6-1, 6-0. Παρά τον αποκλεισμό της, η Χριστίνα είχε την ευκαιρία να αποκομίσει μερικές μοναδικές εμπειρίες και να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας στην Ευρώπη, αφού η Bilchev είναι στο Νο. 44 της κατάταξης U14 της Tennis Europe.

Στα αγόρια, ο Χρήστος Νικολούλης πήρε bye για τον 2ο γύρο, όπου αντιμετώπισε τον Σλοβάκο Lukas Palovic, Νο. 22 στην κατάταξη U14 της Tennis Europe, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 6-2.

Bye για τον 2ο γύρο πήρε και ο Νίκος Μανόπουλος, ο οποίος αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του τον επίσης πολύ δυνατό Γάλλο, Arthur Cazaux, Νο. 32 στην κατάταξη των αγοριών U14 στην ΕΤΑ, από τον οποίο και ηττήθηκε με 6-2, 6-0.

Στα διπλά των αγοριών, οι Μανόπουλος και Νικολούλης πραγματοποίησαν μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Ισπανούς Diego Augusto Barreto Sanchez και Mario Gonzalez Fernandez, με 6-4, 7-5.

Στα διπλά των κοριτσιών, η Φασουλά και η Ντάνου γνώρισαν την ήττα από τις Νορβηγίδες Emilie Elde και Sarina Reinertsen, με 6-4, 6-0, στον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots