Έμειναν εκτός συνέχειας Φασουλά και Αστρεινίδης

 
Ελένη Φασουλά
Ελένη Φασουλά © tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 - 0:12

Ολοκληρώθηκε η δυνατή παρουσία της Ελένης Φασούλα και του Φίλιππου Αστρεινίδη, καθώς οι 2 τενίστες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του junior τουρνουά του Κάιρο.

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις για την Ελένη Φασουλά και τον Φίλιππο Αστρεινίδη, ολοκληρώθηκε η πορεία τους στο ταμπλό των μονών στην χωμάτινη διοργάνωση της κατηγορίας G4.

Στο ταμπλό των αγοριών ο Αστρεινίδης, έπεσε πάνω στο Νο.4 Youssef Sadek από την Αίγυπτο, όπου παρά την προσπάθεια του, ηττήθηκε με 6-4, 7-6 (6).

Η Φίλιππος όμως, μαζί με τον Βαγγέλη Κυπριώτη συνεργάστηκαν στο ταμπλό των διπλών, εκεί όπου κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Οι 2 τενίστες επικράτησαν των Ιταλών Lorenzo Bielli και Mariano Tammaro στους "8", με 7-5, 1-6, [10-6] πανηγυρίζοντας στο τέλος την σπουδαία πρόκριση.

Στην τελική 4άδα τα 2 αγόρια, τα οποία είναι Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς, Izan Orgiles Garcia Retamero και Tomas Quesada Perez.

Στα μονά των κοριτσιών η Νο.3 Ελένη Φασουλά βρέθηκε απέναντι στην Ισπανίδα Meritzell Boix Molla στην φάση των προημιτελικών. Η ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου της, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-1.

Η Φασουλά αγωνιζόταν και στα διπλά του τουρνουά, εκεί όπου μαζί με την Αιγύπτια Hagar Ramadan κατάφεραν να πλασαριστούν έως την τελική 8άδα.

Στα προημιτελικά τα 2 κορίτσια κοντραρίστηκαν με τις Αιγύπτιες Mariam Ibrahim και Jermine Sherif, χάνοντας πολύ δύσκολα με το ανατρεπτικό 1-6, 6-4 [10-3].

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots