Πρωταθλητής ο Πεντούσης στο Nis

 
Πρωταθλητής ο Πεντούσης στο Nis
Πρωταθλητής ο Πεντούσης στο Nis
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 1:41

O Πάρις Πεντούσης και ο Luka Stefanovic αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Νis της Σερβίας, κερδίζοντας το τουρνουά των διπλών αγοριών. Στα προημιτελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα μονά των κοριτσιών η Αναστασία Παρασκευούδη.

Ο Πάρις Πεντούσης και ο Σέρβος Luka Stefanovic κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά του Nis Open, στην ομώνυμη πόλη της Σερβίας. Στον τελικό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, το ελληνοσερβικό δίδυμο επικράτησε των Mihajlo Drobnjakovic (Σερβία) και Stefan Dragovic (Μαυροβούνιο) με 6-3, 6-4.

Την ίδια μέρα, οι Πεντούσης και Stefanovic πανηγύρισαν δύο νίκες, καθώς είχαν αγωνιστεί και στα ημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Κύπριους Χρήστο Αβραάμ και Matija Matic, με 6-4, 7-6 (3).

Στα προημιτελικά, όπου είχαν περάσει με walkover (εις βάρος των Σέρβων Aleksa Ciric και Lazar Radenkovic), οι Πεντούσης και Stefanovic επικράτησαν των κορυφαίων του ταμπλό, Mario Aleksic (Μαυροβούνιο) και Vanja Dobrnjac (Σερβία) με 2-6, 6-4, 13-11.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Πεντούση σε διοργάνωση της Tennis Europe και ο σημαντικότερος στην καριέρα του.

Η Αναστασία Παρασκευούδη ολοκλήρωσε στα προημιτελικά την προσπάθειά της στα μονά των κοριτσιών του Nis Open. H 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε πετύχει δυο νίκες στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης της Σερβίας, απέναντι στις Σέρβες Milica Duric (6-3, 6-2) και Andjela Lopicic (6-3, 6-1).

Στα προημιτελικά, μετά από μια δυνατή μάχη - ειδικά στο 2ο σετ - με την Σλοβάκα Sara Suchankova, η Αναστασία "λύγισε" και γνώρισε την ήττα με 6-1, 7-6 (2). Η Suchankova είναι στο Νο. 1 του ταμπλό, καθώς και στο Νο. 44 στα 14άρια της Tennis Europe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots